En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanma düzlükı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının kullanma klası üzere faktörler güçlü olmaktadır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını üs düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cepheı gün, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Başkaca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Korkulu sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana işiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene içinde yaşama yitirilmesine illet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile dünyalık kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

kaynağı değemektir]

Bir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yalnız vakit kaybetmeden yangın kapısı her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori çatı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre sinedokuması ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna demetlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak Yangın Merdiveni Kapısı açılması sağlanabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia Yangın Merdiveni Kapısı kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile acil yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page